Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Доминика

Имоти за продажба в Доминика
Доминика е островна държава в Карибите с планини, минерални бани и тропически гори.
Столицата е Розо.
Ако се интересувате от покупка на имот за продажба в Доминика, интересно е да се знае, че най-добрите инвеститори в недвижими имоти в тази страна са северноамериканците, въпреки че има по-голям интерес от Обединеното кралство и от доминиканците, живеещи в чужбина.
Столицата на Доминика, Розо, остава предпочитаният курорт за закупуване на имот за продажба в Доминиканска област за чуждестранни инвеститори, особено в районите Castle Comfort и Wall House.
Най-добрите места за търсене на имот за продажба в Доминика са:
Fortune, St. George, Dublanc, село в енорията на Свети Петър на западния бряг, Eggleston, St. George.
Той няма директни международни полети от Съединените щати, Канада или Европа, но някои чуждестранни инвеститори са привлечени от естествената красота на Доминика и сега чрез въвеждането на програмата за гражданство чрез инвестиционна програма (CIP), която
позволява на чуждестранните инвеститори да придобият гражданство чрез закупуване на одобрени имоти на стойност най-малко 200 000 щ.д. Имотът трябва да се съхранява най-малко 3 години.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 36140

За продажба Къща в стопанство, Доминика, Roseau, Roseau, ..

Reserved negotiation
За продажба
Къща в стопанство

258 m²
хубав селски за продажба
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB